Filofax vásárlási útmutató

Sokan azt gondolják, hogy Filofaxot használnak, amikor egy gyűrűs szerkezetű naptárba írnak. Gyakran ezek csak utánzatok, nem az eredeti Filofax termékek. A félreértés oka pont a Filofax márka erőssége, hiszen minden ilyen terméket Filofaxnak hívnak, mivel a márkanév összemosódott a termék nevével. Kevés ilyen van a világon. Az egyik a Filofax. Ez nem lehet véletlen.

A kiváló anyagok, a tökéletes kivitelezés és az egyedi megoldások, vagyis a sok kisebb-nagyobb különbség a hasonló termékekhez képest, együtt egy nagyságrendekkel szebb és jobb terméket eredményeznek.

Ha megtekinti weboldalunkat, a Filofax és Naptár / Filofax menüpontot, vagy kézbe vesz egy eredeti Filofax terméket, rögtön látni fogja a különbséget az eredeti és az utánzatok között.

Mit tegyek, hogy elégedett Filofax használó legyek? 

Méret választáshoz tekintse meg a Méret / Filofaxok menüpontot.

Filofax_Meret_WEB

 

 

 

zarodas

Zipzáras modellek: PennybridgeLyndhurstTemperley Ikat

Zipzáras és hagyományos záródással is készül: MetropolLockwoodNappa

stilus

Nézzen szét és válasszon!

Ne hagyja figyelmen kívül a teljesen egyedülálló jegyzetlappótlap és kiegészítő választékot sem!

Filofax tollat és mappát is választhat!

Ha Ön már Filofax használó…

… minden információt megtudhat a Filofax belső oldalán és a betétlapok oldalán található jelölésekből.

meret_jeloles_a_filofaxban

A méret ismeretében könnyen megtalálja naptárbetétjét, jegyzetlapját vagy pótlapját és kiegészítőjét.

Tájékoztató: 

Cégünk, mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ennek érdekében a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.