Filofax méretek

A Filofax különböző méretekben kapható. Válassza azt, amelyik az Ön igényeihez a legjobban passzol!

 

Mini (67×105 mm): Ez a legkisebb méretű Filofax. Ideális társ a legfontosabb kontaktok, jegyzetek, időpontok vezetésére. Minden táskában akad neki hely.

Pocket (81x120mm): A Pocket méretben elegendő hely áll rendelkezésre a magánjellegű bejegyzések, időpontok vezetésére. Ez a méret ideális utazáshoz. Széles típus-, méret- és borítóválasztékkal rendelkezik.

Slimline (95x171mm): a legkeskenyebb Filofax méret, mely elfér a zakózsebében is, mégis van elég hely az írásra. Ha a jegyzeteit rendszeresen archiválja, a Filofax keskeny is marad. A Slimline méretbe Personal betétlap való!

Compact( 95x171mm): A gyűrűs szerkezet ennél a méretnél nagyobb, mint Slimline, de kisebb, mint Personal esetében, így azoknak jelent tökéletes megoldást, akik a zsebben szeretnék hordani a Filofaxukat, viszont több jegyzetre van szükségük mint amennyi a Slimline-ban elfér. A Compact méretbe Personal betétlap való!

Personal (95x171mm): A legkedveltebb méret! Elég kicsi ahhoz, hogy minden táskában elférjen, és elég nagy ahhoz, hogy külön kezelhesse a magán és a hivatalos dolgait. A legszélesebb választék betétlapokból, kiegészítőkből ebben a méretben van, így az Ön személyre szabott variációs lehetőségeinek száma szinte határtalan.

A5 (148x210mm): Klasszikus üzleti méret. A számos pótlap és kiegészítő széles variációs lehetőséget biztosít, ami kiválóan segíti az Ön mindennapos hivatalos teendőit. Ez a méret szabad kibontakozást nyújt az írás, a vázlatok és rajzok szerelmeseinek is.

A4 (210x297mm): A legnagyobb méret. Ideális helye az íróasztal, de mint egyetemi jegyzet, vagy konferencia mappa is kiválóan használható. A gyűrűs szerkezet kategóriánkénti felosztást tesz lehetővé és bőven van elegendő hely a kiegészítő betétlapoknak.

 

Filofax Méretek