Modern és a klasszikus megoldások izgalmas találkozása

A legújabb kutatások szerint a technikai eszközök rohamos terjedése ellenére továbbra is nagy az igény a hagyományos papíralapú jegyzetfüzetekre, határidőnaplókra. A Filofax tervezői éppen ezt tartották szem előtt, amikor megtervezték a legújabb Filofaxokat, amelyekben egyszerre érvényesül a modernitás és a hagyományos Filofax minden előnye. Ezek a forradalmian új Filofaxok a digitális kor összes kihívására fel vannak készülve. Nagyszerűen elfér bennük egy iPad vagy egy okostelefon, valamint egy klasszikus Filofax is, így garantáltan hatékony társak a munkában. A modern Filofax termékek segítségével az Ön összes fontos eszköze egyetlen organizerben elfér, ezáltal is gördülékenyebbé téve a munkáját.

Filofax Pennybridge – A tökéletes hibrid

A modern és a retro nagyszerű ötvözete a Filofax Pennybridge, amelyhez a hagyományos Filofax mellé, egy modern iPad tartó is társul. A Pennybridge egy stílusos, bőrhatású Filofax, amely több színben is kapható, ráadásul cipzárral körbezárható, így ideális azoknak, akik gyakran utaznak. A Pennybridge esetében a személyre szabhatóság egy letisztult, és kifinomult dizájnnal párosul. Segítségével minden egy helyen van a munkához; elolvashatja az iPad-en az emaileket, internetezhet, közben pedig feljegyzéseket készíthet, valamint figyelemmel kísérheti napirendjét.

Filofax Malden – Modern elegancia

Hasonló megoldást nyújt a Filofax Malden is, azzal a különbséggel, hogy nagyobb hangsúlyt fektet az eleganciára. A bivalybőrből készülő Filofax Malden modern és konzervatív egyszerre, hiszen a komoly külső modern belsőt takar, amelyben tökéletesen elfér akár egy iPad is.

Filofax Flex – Az Ön igényeihez tervezve

A Filofax forradalmi újdonsága a Filofax Flex, amelynek egyik előnye, hogy Ön tetszés szerint alakíthatja. A Flexhez  iPad tartóval rendelkező változat is vásárolható, amely rugalmassága miatt könnyedén kitámasztható, így Ön még kényelmesebben használhatja.  A Filofax Flex többféle színben, bőr és műbőr változatban is kapható, átalakíthatóságának köszönhetően pedig jobb és balkezesek egyaránt használhatják.