A szeretet ünnepét és az új évet is töltse szeretteivel

Lehet, hogy Ön eddig nem tudta, hogy mi az a Filofax, csak azt érzékelte, hogy családtagjainak kevés ideje jut a meghitt együttlétekre. „Apa láttad, láttad, hogy a Tv-ben az apáknak nincs idejük a gyerekeikre, mert sok pénzt kell keresniük? Én azt szeretném, ha többet lennél itthon!” – van lehetőség arra, hogy Apa vagy Anya több időt töltsön otthon. Az egyszerű választás a Filofax.

Miért? Mert nem kell időt pazarolni reménytelen találkozásokra, kényelmetlen magyarázkodásokra, pl. elfelejtett események miatt. Ne féljen kimutani, hogy Ön is szeret, ne bújjon az elfoglaltságok mögé. Ne gondolja, hogy az értékes ajándék pótolja az együtt töltött időt. Mi lenne, ha megfelelő és hatékony időbeosztás mellett lenne ideje és energiája azokra a dolgokra is, amelyek Önt feltöltik és szeretetteljes környezetet biztosítanak.

Könnyen lehet, hogy szerettei csupán rossz időgazdálkodás miatt kényszerültek nélkülözni a közös örömöket. Ennek a rossz időbeosztásnak lehet ellenszere a Filofax, mely hatékony segítséget nyújthat abban, hogy elfoglalt családapa, családanya, nagyszülők végre együtt, boldogan tölthessék el azt az időt, melyet eddig elfecséreltek arra, hogy megpróbálják koordinálni napi programjukat.

Ha Ön Filofaxot rendel családtagjának, biztos lehet benne, hogy megváltozik szerettének időbeosztása, és sokkal több boldog, ünnepi percet fognak együtt tölteni anélkül, hogy bárkinek az üzleti érdeke sérülne.

Ennyin múlik az egész, ne tétovázzon, rendeljen most, ajándékozzon időt, mert az élet rövid, ám a szeretet végtelen.