Filofax Flex – Forradalmian új megoldás a Filofaxtól!

A Flex egy tökéletesen egyszerű, mégis rendkívül sokoldalúan személyre-szabható szervező. A Flex a Filofaxok összes előnyét egyetlen, magas színvonalú eszközben egyesíti. Az elegáns, texturált borító, valamint a praktikus elrendezésű belső zsebek adják a Filofax Flex különlegességét. A nagyszerű belső tartókba kiválóan elhelyezhetőek a különböző méretű írószerek, sőt, még a jegyzettömbök, névjegykártyák, és más Filofax kiegészítők is tökéletesen elférnek benne. A Filofax Flex egy igazi 21. századi szervező, hiszen még iPad és iPhone tartó változatban is kapható, így amikor a táblagépén dolgozik, könnyedén jegyzetelhet is.

[full]

[/full]

Filofax Flex – Önnek tervezték

A Filofax Flex egy kiváló asszisztens, amelyre mindig számíthat. Többféle színben, és típusban kapható, így Ön könnyen megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet. A Filofax Flex kapható bőr, műbőr változatban, valamint többféle méretben és színben is. A személyre szabhatóságnak köszönhetően pedig nem kevesebb, mint 1,000,000 változat alakítható ki! A Flex tehát sokkal több egy személyes szervezőnél, hiszen egy radikálisan újszerű megoldást kínál  feljegyzések, és más dokumentumok rendezésére, készítésére. Filofax Flexben minden elfér, amire a munkához szüksége lehet!

[btn link=”http://www.premiumnaptar.hu/bolt/termek-kategoria/jegyzetek-naplok/flex-by-filofax” color=”pink” size=”size-l”]Nézze meg hatalmas választékunkat >>[/btn]