Miért a legjobb ajándék a Filofax?

A Filofaxok között mindenki megtalálhatja a személyére szabott legjobb választást. Ha ajándékba szeretné adni, akkor is minden kétség nélkül ki tudja választani a Filofaxok közül azt a méretbeli és felépítésbeli legjobb opciót, mely az ajándékozottnak hű kísérője lesz.

Mert mi is az a Filofax?

Rohanó világunkban mindenki arra panaszkodik, hogy egy percnyi ideje sincs. Mint tudjuk, egy nap huszonnégy órából áll. A napból legalább hat órát pihenéssel, azaz alvással kell töltenünk ahhoz, hogy másnap energikusan tudjunk ébredni. Ha őszinték vagyunk, rá kell döbbennünk arra, hogy a nap egy részét felölelő életterünkben, pl. lakásunkban jó pár helyen- vagy akár csak egy helyen is- találkozhatunk egy fali naptárral, és legalább egy órával. Vajon miért is van ez?

Elsősorban feltehetően azért, mert ugyan megpróbáljuk életünket megszervezni – akár percre pontosan-, valahogy ez mégsem teljesen sikerül. Mert mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk? Mindenképpen pontosnak kell lenni, és nem szabad visszaélni mások idejével sem. Ha a mai világ rohanó tempóját éljük, akár üzletemberként, akár családanyaként, nehéz észben tartani a ránk váró kötelezettségeket, legyen szó üzleti tárgyalásról, fitnesz termi edzésről, vagy arról, hogy a gyermekért időben érjünk az óvodába. Ahhoz, hogy a napok forgatagában ne „ússzunk el” szükségünk van egy megfelelő tervezőre. Sokan megpróbálták már maguk „menedzselni” életüket egy egyszerű határidőnaplóval. Kudarcuknak okát elsősorban az jelentette, hogy a határidőnapló nem rendelkezett olyan tulajdonságokkal, melyek lehetővé tették volna, hogy az időbeosztás egyénre szabható legyen. A Filofax ezzel szemben megadja azt a szabadságot, hogy megválasszuk azt a leghatékonyabb módszert mellyel az időnkkel gazdálkodhatunk. Hiszen a választható dizájnok közül mindenki a legmegfelelőbbet tudhatja magáénak; választhatunk kockásat, vonalasat, órára vagy percre osztott lapokat is.

Miért nincs másra szükségem, csak a Filofaxra?

A Filofax helyettesíti a családi falinaptárat és a családi üzenőfalat is. A Filofax mobilis, mindig Önnel lehet, még azt is tudhatja, hogy családtagjai programja hogyan alakul. Az okostelefonok világában sokan azt gondolják, már nincs szükségük papír alapú nyilvántartása. Ez azonban csak viszonylagosan értelmezhető alaptétel, hiszen minden családnak van költségvetése, melyet nem digitálisan tartanak nyilván. A Filofax családi dimenzióban is felkínálja azt a lehetőséget, hogy nyilvántartsa a költségek, és bevételek papír alapú egyenlegét. A Filofax tehát abban is segítséget nyújt Önnek és családjának, hogy átláthatóbbá, kézzelfogható közelségbe hozza a család költségvetését. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy az ún. fölösleges költségek kiszűrhetők, illetve több marad az igazán fontos dolgokra. Az időbeosztásról nem beszélve, a Filofax előnye az is, hogy olyan idő is felszabadul, amit eddig családtagja – az időbeosztás hiánya miatt- „elpocsékolt”.

Tehát nagymamaként, nagyapaként, anyósként, apósként, feleségként, férjként elég érvünk van ahhoz, hogy meglepje szerettét egy Filofax-szal. A cél minden esetben a hatékony időkihasználás, az, hogy minél több felhőtlen örömben legyen része a megajándékozottnak és családtagjainak – mivel a Filofax Ön helyett is dolgozik.